Editie 87 | Bladzijde 6 5. juli 2009 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


5 Juli 2009,
Alweer editie 87... op naar de 100!!!!
Een krant voor en door spelers!


- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het Onderschrift en de verjaardagskalender

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de Competitie

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over het Raadsel van de Week

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je: Sagen en Legendes, De kookhoek en Steden verjaardagen.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je de rubriek van Niecke.

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je Ome Kilo's BeursBabbels,

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je: Het interview.


Ome Kilo's Beursbabbels


Een blik op de grote markt met jullie eigen fijne ouwe trouwe ome Kilo.

Zeer gewaardeerde kapiaanse edellieden

In "De Bankzitter" wordt zoals u allen weet altijd hard gewerkt. Maar niet alleen daar heeft jullie eigen ome Kilo het altijd erg druk. Ook in de zomermaanden is er een enorme hoeveelheid werk voor hem op andere locaties. Vandaar dat het mij de komende maanden niet gaat lukken om dagelijks de belangrijke statistieken van onze trouwe monnik te volgen.

Het is daarom ook dat ik helaas een, hopelijk tijdelijke, stop zet op het wekelijks schrijven van de door jullie zo gewaardeerde "Ome Kilo's Beursbabbels." Dat is spijtig maar momenteel is er echt geen tijd meer voor. Natuurlijk staat het ieder vrij om de comlumn, die door allen altijd zeer gewaardeerd wordt, (tijdelijk) over te nemen.

Ik wens u allen een bijzonder goede en leuke zomer en hoop dat iedereen zijn producten ruim boven de statistiekenprijs zal blijven verkopen!

Een altijd vriendelijke groet vanuit "De Bankzitter,"

jullie eigen fijne ouwe ome Kilo.

br>








Om het toch bij de BBQ te houden...Dit mooie gedicht...

Men zegt: het is ontstellend veel gedoe
dat bak-en-braadwerk op de barbecue
Men kan zijn fikken fikken (of: 'verbranden')
en al dat keren maakt een mens maar moe

Vergeet ook niet het risico te stikken
in rook, afkomstig van wat zwezerikken,
saté op stok van kip die nooit meer tokt
of burgers die het ham-worden vertikken

Vriend salmonella wil zijn slaatje slaan -
niet goed gegaard? Dan ook niet van de baan!
Eén voordeel: als de dag is omgevlógen
dan denkt men er vast morgen nog eens aan...

Maar bak uw biefstuk ook weer niet te zwart
al bent u dol op knapperig en hard:
verkoolde waar verhoogt uw kans op kanker,
't is beter dat u 't lot niet te veel tart

Denkt u nu: "ach, 't kan mij toch niet deren,
die risico's durf ik wel te trotseren!"?
Doet dan vooral voort...Maar drink met mate !

Lord drink a lot





<<< vorige Weekblad Archief volgende >>>