|
|
<<< vorige
volgende >>>
Inhoud
06 11 2011,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je de beursbabbels van ome Kilo.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je de ontdekkings reis van Neef Steef en het recept van de week.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je Willie's pagina.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je "uit de oude doos".
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
De ontdekkings reis van Neef Steef
Hey allen,
Deze week niet erg veel te vertellen. Maar ik schrijf dit even allemaal heel snel voor jullie. Ik vond het toch belangrijk dat jullie dit weten.
Ik heb gister een brief gekregen vanuit afrika. Mijn stamleider is erg ziek. Ze hebben daar dus erg snel een nieuwe stamleider nodig. Je voelt hem denk ik al aankomen, en het is inderdaad zo. Ik ben gevraagd die taak op me te nemen. Maar dit betekend voor jullie dat ik dus terug naar afrika zal moeten en jullie achter mij zal moeten laten.
Ik vind dit erg jammer en wil jullie allemaal niet vergeten. En om ook te zorgen dat jullie mij niet vergeten, mogen jullie mij een bericht sturen. Een duifje naar handel in geld. Iedereen die dat doet en in zijn bericht de naam Neef Steef opneemt, zal 1 miljoen water voor 0.22ct ontvangen. Een leuk koopje dus.
Het was gezellig hier in het land der handelaren, en ik zal ooit misschien ook nog wel terugkomen. Maar ik moet mijn taak vervullen en mijn toekomstige volk steunen in deze moeilijke tijd.
Groeten,
Neef Steef, en wie weet tot de volgende keer…
|
|
Pasta Farfalle met tomaten en basilicum
Ingrediënten:
Voor 5-6 Personen:
1 eetlepel olijfolie
2 teentjes knoflook, geperst
1 grote rode chilipeper, fijngehakt (desgewenst)
1 ui, gehakt
375 g farfalle
750 ml hete groentebouillon of kippenbouillon
440 g hele tomaten uit blik
2 eetlepels tomatenpuree
2 eetlepels worcestershiresaus
20 g gehakte verse basilicum
60 g kleine zwarte olijven, ontpit en in plakjes
Bereidingswijze:
Doe de olie in de rijstkoker. Druk op 'kook ' en laat 1 minuut verhitten. Doe er de knoflook, chilipeper en ui in en roerbak ca. 2 minuten tot de ui zacht is. Voeg de farfalle, bouillon, tomaten, tomatenpuree, worcestershiresaus, 15 g van het basilicum en zout en peper naar smaak toe. Sluit het deksel en druk op 'kook '. Laat onder af en toe roeren ca. 10 minuten koken tot de pasta beetgaar is. Schep er de zwarte olijven door. Garneer met het overgebleven verse basilicum en serveer direct.
|
|
|
|
|
|