Inhoud
20 11 2011,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je de beursbabbels van ome Kilo.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het raadsel van de week
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je Willie's pagina.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Gevulde koolbladeren
Ingrediƫnten:
1 Groene kool
1 Snee brood(zonder korst)
1dl Melk
300g varkens en kalfsgehakt
100g Spek
1ei ei
Oregano
25g Parmezaanse kaas
1 Ui
200g Tomatensaus
Zout/peper
tandenstoker
Bereiding:
Maak een tomatensaus
Snij het spek in lardons
Maak de groene kool schoon, blancheer de bladeren 5min, leg uit elkaar en duw de nerf plat.
Hak 5 bladeren uit het hart, snij de platte peterselie fijn.
Week het brood in de melk, knijp uit en meng dan met het gehakt, spekjes, ei, de fijngehakte kool, zout , peper, oregano, peterselie, geraspte parmezaan. Meng goed.
Verdeel het mengsel over de bladeren vouw op en zet vast met een prikker
Stoom of in een warme lucht oven voor 15min.
Verwarmd de tomatensaus.
|
|
|