Editie 192 | Bladzijde 6 20. nov 2011 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


20 11 2011,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je de beursbabbels van ome Kilo.

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het raadsel van de week

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je Willie's pagina.

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.




Gevulde koolbladeren

Ingrediƫnten:
  • 1 Groene kool
  • 1 Snee brood(zonder korst)
  • 1dl Melk
  • 300g varkens en kalfsgehakt
  • 100g Spek
  • 1ei ei
  • Oregano
  • 25g Parmezaanse kaas
  • 1 Ui
  • 200g Tomatensaus
  • Zout/peper
  • tandenstoker

    Bereiding:
    Maak een tomatensaus
    Snij het spek in lardons
    Maak de groene kool schoon, blancheer de bladeren 5min, leg uit elkaar en duw de nerf plat.
    Hak 5 bladeren uit het hart, snij de platte peterselie fijn.
    Week het brood in de melk, knijp uit en meng dan met het gehakt, spekjes, ei, de fijngehakte kool, zout , peper, oregano, peterselie, geraspte parmezaan. Meng goed.
    Verdeel het mengsel over de bladeren vouw op en zet vast met een prikker
    Stoom of in een warme lucht oven voor 15min.
    Verwarmd de tomatensaus.










  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>