Inhoud
28 11 2011,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het nieuws uit de stad.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je de beursbabbels van ome Kilo.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Carpaccio van zalm
Ingrediƫnten:
160g Zalmfilet
12st Kappers
12 Takjes boragekers
1 Citroen
12cl Arbequina olijfolie
Rozepeper
Peper&zout
Bereiding:
Vries de zalm kort in.
Snijd de zalm in zo fijn mogelijke sneetjes met een trancheermes.
Leg de plakjes onmiddellijk op een koud bord. Besprenkel met olijfolie, kruid af met grof zeezout en zwarte peper.
Serveren:
Leg de kappers middenop de zalm, bestrooi met roze peperbolletjes.
Werk af met citroenrasp en enkele blaadjes borage of waterkers.
Serveer met toast.
|
|
|