Inhoud
11 12 2011,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Willie's pagina.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je de beursbabbels van ome Kilo.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je Uit de oude doos.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
consommé aux profiteroles
Ingrediënten:
2l Blanke fond
100g Rundsgehakt
150g prei
150g Selder
150g Wortel
40g Tomatenpuree
3 Eiwitten
5g Peperkorrels
2ei Ei
40g Boter
110g Bloem
100ml Melk
150g Knolselder
Peper/zout
Bereiding:
Prei, selder, wortel eminceren, mengen met het rundsgehakt, de tomaten puree, eiwitten, geplette peperkorrels, kruiden en een klein beetje blanke fond.
In een marmiet doen en bevochtigen met de rest van de fond, min 2u fremiren, zeven door een neteldoek.
Sousendeeg:
Melk, boter, zout tegen het kookpunt brengen, tot de boter is gesmolten, gezeefde bloem toevoegen en met een spatel mengen.
Beslag drogen op het vuur tot het een bol vormt, voeg de eieren 1 voor 1 toe, moet in een punt van de spatel vallen.
Spuiten op een ingeboterde en bebloemde bakplaat. Oven op 220° 18min gaarbakken.
Knolselder:
Eerst aanstoven dan gaar braiseren, door passé vite kruiden en sousjes op spuiten.
|
|
|