Editie 196 | Bladzijde 6 26. dec 2011 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


26 12 2011,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je de beursbabbels van Werthood.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je het dankwoord.




Moelleux au chocolat

Ingrediënten:
  • 2 Eieren
  • 1 dooier
  • 60g Suiker
  • 125g Chocolade
  • 125g Vetstof
  • 20gr bloem



    Bereiding:
    Klop de eieren op met de suiker tot het geheel bleek ziet.
    Meng er de gesmolten chocolade door en daarna de gesmolten boter. Meng er de gezeefde bloem door. Laat gedurende 1 nacht rusten in de koelkast.
    Beboter de ovenschaaltjes en bestrooi ze met suiker. Vul de ovenschaaltjes.
    Bak af op 180° gedurende 14 minuten (naargelang de grote van de schaaltjes).
    Serveer met sorbet (facultatief).











  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>