Editie 198 | Bladzijde 4 8. jan 2012 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


08 01 2012,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je de beursbabbels van ome Kilo.

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je Willie's pagina.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je Uit de oude doos

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.




Crumble met peer, appel en kaneel

Ingrediënten:
  • 2 peren, in stukjes
  • 2 appelen, in stukjes
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 1 el boter
    voor de crumble:
  • 125 g bloem
  • 100 g bruine suiker
  • 1 tl bakpoeder
  • 3 el havermout
  • 100 g koude boter
    voor de afwerking:
  • 3 el mascarpone
  • 2 kl honing



    Bereiding:
    Verwarm de oven voor op 190°C. Stoof het fruit met de kaneel enkele minuten in de boter.
    Meng de ingrediënten voor de crumble en wrijf het door je handen tot een kruimelig geheel.
    Beboter een ovenschaal, schep het fruit erin en verdeel de crumble erover. Zet 20 minuten in de oven.

    serveren:
    Schep de honing door de mascarpone. Serveer de crumble warm met de honingmascarpone.









  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>