Inhoud
05 02 2012,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina pagina vind je het dankwoord.
| |
Duif
Ingrediënten:
250 gr goede boter
300 gr exemple aardappelen
15 bosuitjes
8 duivenborsten
4 duivenbillen
1 courgette
bieslook
1 ui
200 ml kippenbouillon
zure room
dille olie
Oostindische kers
duivenbouillon
melk
Bereiding:
Bruin de duivenborsten aan in een pan.
Steek ze in vacuumzakjes in water van 70°C om te garen.
Kook de aardappelen gaar, giet ze af en pureer ze.
Voeg de boter toe en meng goed onder de puree.
Voeg melk toe tot de puree een fluwelen structuur heeft.
Kruid af naar smaak.
Kook de duivenbouillon in tot een stroperige structuur.
Haal de duivenborsten uit de zakjes en wentel ze in de duivenbouillon.
Stoof de duivenbillen aan in een pan met de fijngehakte ui en courgette.
Pel de bosuitjes en snijd ze dwars door.
Frituur de bosuitjes op 190°C tot ze glazig zijn.
Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Frituur ze opnieuw tot ze goudbruin zijn.
Verwarm de kippenbouillon en schuim op met een mixer.
Voeg er een eetlepel zure room en dilleolie naar smaak aan toe.
|
|
|