Editie 204 | Bladzijde 5 4. mrt 2012 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


04 03 2012,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Willie's pagina.

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week..

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je het dankwoord.




Asperges met scampi

Ingrediƫnten:
  • 6 witte asperges
  • een klontje boter
  • 10 grote scampi
  • 1 kleine tomaat
  • 4 pijpjes bieslook
  • 3 blaadjes basilicum
  • 4 eetlepels olijfolie
  • peper en zout naar smaak

    Voorbereiding:
    De asperges schillen - begin +/- 4 cm onder de kop.
    De tomaat schillen, ontpitten en in blokjes snijden.
    Vermeng die met de gesnipperde basilicum en 0.5 eetlepel olijfolie.
    De scampi pellen - op het staartstukje na - en het darmkanaal verwijderen.

    Bereidingswijze:
    Breng in een grote pot water aan de kook, voeg er zout en een blokje boter aan toe.
    Leg de asperges in het kokende water en kook beetgaar in 8 a 12 minuten (afhankelijk van de dikte).
    Ondertussen: de scampi in hete olie in de wok kort aanbakken. Kruid met peper en zout.











  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>