Inhoud
04 03 2012,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Willie's pagina.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week..
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je het dankwoord.
| |
Asperges met scampi
Ingrediƫnten:
6 witte asperges
een klontje boter
10 grote scampi
1 kleine tomaat
4 pijpjes bieslook
3 blaadjes basilicum
4 eetlepels olijfolie
peper en zout naar smaak
Voorbereiding:
De asperges schillen - begin +/- 4 cm onder de kop.
De tomaat schillen, ontpitten en in blokjes snijden.
Vermeng die met de gesnipperde basilicum en 0.5 eetlepel olijfolie.
De scampi pellen - op het staartstukje na - en het darmkanaal verwijderen.
Bereidingswijze:
Breng in een grote pot water aan de kook, voeg er zout en een blokje boter aan toe.
Leg de asperges in het kokende water en kook beetgaar in 8 a 12 minuten (afhankelijk van de dikte).
Ondertussen: de scampi in hete olie in de wok kort aanbakken. Kruid met peper en zout.
|
|
|