Inhoud
18 03 2012,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Willie's pagina.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je ?????.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Tartaartje van gerookte zalm met kappertjes
Ingrediënten:
400 gram gerookte zalm
3 kleine eieren
2 Tasty Tom tomaten
1 citroen
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels kappertjes
2 eetlepels bieslook
zout en versgemalen peper
Bereidingswijze:
Kook de eieren in 6-8 minuten bijna hard.
Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd ze in vieren.
Halveer de tomaatjes en verwijder het vocht met de zaadjes.
Snijd het vruchtvlees in heel kleine blokjes.
Snijd ook de zalm in heel kleine stukjes.
Boen de citroen schoon en rasp er ½ eetlepel gele schil af.
Pers de citroen uit.
Meng in een kom de geraspte citroenschil met 1 eetlepel citroensap en peper naar smaak.
Schep de blokjes zalm en tomaat erdoor.
Klop in een andere kom 2 eetlepels citroensap met de olijfolie, kappertjes, bieslook en zout en peper naar smaak tot een dressing.
Zet op een bord een ronde uitsteekvorm van 5 cm doorsnede en vul deze met een kwart van het zalmmengsel.
Druk dit goed aan en trek de vorm langzaam omhoog.
Maak zo nog drie zalm taartjes.
Leg de partjes ei eromheen en schep de dressing ertussen.
Lekker met geroosterde sneetjes bruin stokbrood.
Tip: vervang de kappertjes door kleine blokjes augurk.
|
|
|