Editie 210 | Bladzijde 3 15. apr 2012 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


15 04 2012,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je Uit de oude doos

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je Willie's pagina.

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.




Stoofpotje van aardpeer op zijn Italiaans

Ingrediƫnten:
  • 500 g aardperen
  • 4 kipfilets
  • 4 sjalotjes
  • 10 blaadjes basilicum
  • 75 g vers gemalen parmezaan

    Bereidingswijze:
    Was en schil de aardperen. Snijd er ook alle uitstulpingen af.
    Snijd de aardeperen in dikke plakken en leg ze onmiddellijk in water waaraan 1 eetlepel azijn of 1 eetlepel citroensap is toegevoegd. Aardperen verkleuren vrij snel.
    Snijd ook de kipfilets in plakken.
    Pel de sjalotjes en snijd ze in vier. Verhit olie in een pan.
    Stoof daarin de sjalotten gedurende 5 minuten. Voeg nog wat olie toe.
    Doe er de kip en aardpeer bij.
    Roer goed zodat alle ingrediƫnten met olie bedekt zijn, voeg er enkele eetlepels water aan toe en laat gedurende 20 minuten op een laag vuurtje stoven.
    Controleer regelmatig of er nog voldoende vocht is en doe er eventueel wat eetlepels water bij.
    Kruid met versgemalen zwarte peper.
    Bestrooi tot slot met vers gemalen parmezaan en de gescheurde basilicumblaadjes.
    Meng en serveer.











  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>