Editie 211 | Bladzijde 6 22. apr 2012 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


22 04 2012,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week(antwoord).

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je Het Gilde D.v tuinieren

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je de competitie nader bekeken.

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind het raadsel van de week(vraag).

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 10
Op de tiende pagina vind je het dankwoord.




Asperges met geitenkaas in filodeeg

Ingrediënten:
  • 5 vellen filo(blader)deeg (diepvries)
  • 1 kg witte asperges
  • 3 eetl. verse basilicum
  • 1¼ dl room
  • 3 eieren
  • 125 g geraspte Hollandse geitenkaas
  • zout
  • versgemalen witte peper
  • 25 g boter

    Bereidingswijze:
    Kook de asperges. Pureer met een staafmixer de basilicumblaadjes met de room, eieren en de geraspte geitenkaas.
    Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200°C.
    Laat de boter in een pan smelten, vet de ovenschaal in met de gesmolten boter, bekleed de schaal met de plakjes filodeeg en besmeer ook de plakjes deeg met wat gesmolten boter.

    Schep de asperges uit de pan, laat ze uitlekken en leg ze om en om in de ovenschaal.
    Giet het roommengsel erover, zet de ovenschaal in het midden van de oven en bak de aspergetaart in ca. 25 minuten goudbruin.
    Serveer met gebakken krieltjes en een gemengde salade.











  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>