Inhoud
13 05 2012,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je Uit de oude doos.
- Bladzijde 7
Op de zevende vind je Willie's pagina.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Mini ham-kaas-banaancroissantjes
Ingrediënten:
6 plakjes ham (dun)
6 plakjes kaas (jong, komijnen)
1 banaan
2 eetlepels kokos (gedroogd, geraspt)
1 blikje croissantdeeg
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de plakjes ham en kaas diagonaal doormidden.
Pel de banaan en snijd hem in 24 dunne plakjes.
Open het blikje croissantdeeg, rol de plak deeg uit op het aanrecht en verdeel hem volgens de lijnen in 6 stukken. Snijd elk stuk weer doormidden tot een kleine driehoek.
Leg de schuine plakken ham en kaas op het deeg en leg 2 plakjes banaan op het breedste gedeelte. Strooi de kokos erover.
Rol de croissants op van de brede kant naar de smalle.
Leg de croissants op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Serveer ze als ze nog lekker warm zijn.
Bacon & ei croissants
Ingrediënten:
4 plakken bacon (dik gesneden)
boter
3 eieren (middelgroot)
2 eetlepels melk
2 croissants
snufje zout
snufje peper (versgemalen)
Bereidingswijze:
Bak de bacon in een droge koekenpan of grillpan bruin en knapperig.
Smelt terwijl de bacon bakt de boter in een andere koekenpan.
Meng eieren en melk door elkaar, breng op smaak met zout en peper en giet in de koekenpan.
Laat het eimengsel ca. 4 minuten zachtjes bakken, af en toe roeren (scrambled eggs).
Halveer de croissants, leg ze met de snijkant naar boven onder een voorverwarmde grill tot ze warm zijn.
Verdeel het eimengsel over de croissants en leg de plakken bacon erop. Meteen serveren.
|
|
|