Editie 215 | Bladzijde 2 20. mei 2012 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


20 05 2012,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je Willie's pagina..

- Bladzijde 7
Op de zevende vind je "Te huur"

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.




Oranje ballen

Ingrediënten:
  • gehaktballen
  • 2 bouillontabletten
  • 1 liter water
  • 9 eetlepels bloem
  • 1 ui
  • zwarte peper
  • tijm
  • basilicum
  • peterselieblad
  • selderijblad
  • 1 bekertje crème fraîche
  • 2 blikjes tomatenpuree

    Bereidingswijze:

    De gehaktballen rondom bruin bakken.
    Intussen de 2 bouillontabletten oplossen in een halve liter warm water.
    De ui klein snijden.
    Als de ballen bruin zijn, uit het vet nemen en dan de ui fruiten.
    Als deze gebakken zijn, de tomatenpuree toevoegen en doorroeren.
    Dan de bloem toevoegen en doorroeren op een laag vuur.
    Dan langzaam de bouillon toevoegen en onder goed roeren en andere helft water erbij doen.
    Dan de kruiden erbij doen, goed doorroeren en de ballen weer in de pan doen.
    Dit alles laten sudderen en voor het opdien de crème fraîche toevoegen.











  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>