Inhoud
17 06 2012,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Willie's pagina.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 7
Op de zevende vind je het "echte" leven.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Bananencake
Ingrediƫnten:
8 eieren
400 gr boter
400 gr zelfrijzend bakmeel
400 gr suiker
6 tot 8 zeer rijpe bananen
Bereidingswijze:
Roer de boter samen met de suiker tot een gladde massa, voeg dan de bananen in stukjes toe, en meng dit stevig door met de suiker.
Voeg nu de bloem toe en meng dit tot de bloem is opgenomen, nu kunt je de eieren 1 voor 1 toevoegen en klop dit tot een gladde massa.
Vet de bakvorm in met wat boter en bestuif het met de bloem.
Bak de cake in 40 a 60 minuten goudbruin. Laat de cake 15 minuten afkoelen voordat je hem uit de bakvorm verwijderen.
Serveertips
Bestrooi de cake met poedersuiker voor u hem serveert, het is ook mogelijk om een witte chocolade massa erover heen te doen, dit geeft een andere smaak combinatie.
|
|
|