Inhoud
29 07 2012,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Willie's pagina.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je Uit de oude doos.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 7
Op de zevende vind je Het leven zoals het is, de middeleeuwen.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Pastasalade Olympus
Ingrediƫnten:
1 kipfilet;
Kipkruiden met zout;
Provencaalse kruiden;
18 zwarte olijven zonder pit;
1/4 in blokjes gesneden komkommer;
150 g Griekse pasta (te vinden in de supermarkt);
150 g in blokjes gesneden fetakaas;
24 in 4 gesneden kerstomaatjes of gemarineerde zongedroogde tomaatjes;
2 eetlepels fruitige olijfolie (1ste persing);
een mespunt gemalen komijn,
een mespunt gemalen koriander,
zwarte gemalen peper,
zout;
1 teentje knoflook;
2 eetlepels yoghurt;
2 eetlepels fijngesneden platte peterselie,
Bereidingswijze:
1. Kruid de kip met de kipkruiden en de vakantiekruiden (of Provencaalse kruiden) en laat garen (grillen, bakken,?). Laat afkoelen en versnijd in blokjes.
2. Hak de knoflook fijn en meng met olijfolie, komijn, koriander, yoghurt, peper en zout. Snijd de olijven in ringen.
3. Kook de pasta in water met zout en olijfolie. Spoel koud.
|
|
|