Editie 225 | Bladzijde 7 26. aug 2012 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


26 08 2012,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Een blik op de markt.

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je Willie's pagina.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 7
Op de zevende vind je het recept van de week.

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.




Hartige gehakttaartjes

Ingrediƫnten:
  • 3 pita broodjes of wraps
  • 150 gram gehakt
  • halve rode paprika
  • halve witte ui
  • 30 gram geraspte kaas
  • 2 theelepels shoarmakruiden
  • knoflooksaus

    Bereidingswijze:
    Verwarm de oven voor op 250 graden.
    Begin daarna met het snijden van de paprika en ui, in ringen /reepjes of in blokjes.
    Vervolgens zet je een pan op het vuur en bak je de gesneden ui en paprika ongeveer 5 minuten op een laag vuurtje.
    Ondertussen breng je het gehakt op smaak met twee theelepels shoarmakruiden.
    Wanneer de paprika en ui wat zachter zijn geworden doe je deze even apart in een bakje.
    Bak vervolgens het gehakt aan, ook ongeveer 5 minuten.
    Ondertussen snijd je de vier pitabroodjes over de lengte doormidden.
    Wanneer het gehakt gaar is, voeg je nog even de paprika en ui toe en roer je dit nog even goed door.
    Beleg een half pitabroodje met geraspte kaas.
    Daaroverheen doe je het gehakt, met ui en paprika.
    Vervolgens weer een kapje met wat geraspte kaas en dan nog wat van het gehaktmengsel.
    Als laatste doe je nog een half pita broodje bovenop en het kan voor ongeveer vijf tot zes minuten de oven in.












  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>