Editie 226 | Bladzijde 4 2. sep 2012 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


02 09 2012,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je Een blik op de markt.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het recept van de week

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 7
Op de zevende vind je Willie's pagina.

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.




Zoetzure selderij

Ingrediƫnten:
  • 1 struik bleekselderij
  • 2 tomaten
  • 1 kleine ui
  • 1 eetlepel olie
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • 1 eetlepel honing
  • 2 kruidnagels

    Bereidingswijze:
    Maak de bleekselderij schoon en snijd de stelen in gelijke stukken. Kook de bleekselderij 10 minuten in weinig water.
    Ontvel de tomaten en snijd ze in stukken.
    Maak de ui schoon en snijd hem klein.
    Fruit de ui in de olie glazig.
    Voeg de stukken tomaat toe en smoor ze kort mee.
    Voeg de azijn, de honing, de kruidnagels, peper en een beetje zout toe.
    Schep de stukken bleekselderij er door en stoof het geheel verder gaar.













  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>