Inhoud
10 09 2012,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Willie's pagina.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina Een blik op de markt.
- Bladzijde 7
Op de zevende vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Finse Stoofschotel
Ingrediƫnten:
400 gram varkenslappen
100 gram speklappen
1 kilo aardappels
400 gram winterwortel
2 uien
2 prei
2 eetlepels bladselderij
zout
peper
Bereidingswijze:
Snijd het vlees in kleine reepjes en het spek in kleine blokjes.
De aardappelen schillen en in dikke plakken snijden.
De uien in ringen snijden.
De prei in dunne reepjes snijden
Eerst de spekblokjes bakken.
Bak dan de reepjes varkenslap er na 2 minuten bij.
Voeg de aardappels wortels en uien erbij.
Voeg peper en zout naar smaak toe samen met 1,5 deciliter water.
Laat dit 20 minuten stoven.
Voeg de prei en bladselderij toe. Schep alles goed om en laat het nogmaals 20 minuten stoven.
Tijdens de tweede keer stoven niet meer omscheppen en opdienen in de pan.
|
|
|