Inhoud
16 09 2012,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Uit de oude doos
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je Willie's pagina.
- Bladzijde 7
Op de zevende vind je het recept van de week.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Caracas-koekjes
Ingrediƫnten:
250 gram zeer fijngehakte (of gemalen) noten, bijvoorbeeld walnoten, amandelen en/of hazelnoten
100 a 150 gram suiker
4 eieren
Bereidingswijze:
Vet een bakplaat in of bekleed die met bakpapier.
Oven voorverwarmen op 190 a 200 graden C.
De eieren scheiden. Het eigeel van de 4 eieren loskloppen met de suiker.
De eiwitten tot pieken kloppen en voorzichtig door het ei-suikermengsel spatelen.
Daarna de noten erdoor roeren. Is het mengsel te dik, voeg dan 2 a 3 theelepels melk toe.
Leg hoopjes van dit mengsel op de bakplaat, schuif deze in de oven tot de koekjes goudbruin zijn.
|
|
|