Editie 229 | Bladzijde 7 23. sep 2012 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


23 09 2012,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je Uit de oude doos.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je "te huur".

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 7
Op de zevende vind je het recept van de week.

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.




Appel spinazie salade.

Ingrediƫnten:
  • 1 Granny Smith en een Gala appel, gewassen, van klokhuis ontdaan en in plakjes gesneden.
  • 100 gr champignons, in plakjes (naar keuze).
  • 4 bosuitjes, in ringetjes gesneden.
  • 1/2 - 1 krop sla.
  • 100 gr verse spinazie.
  • 6 plakjes bacon, uitgebakken en verkruimeld.
  • 100 feta of blauwe kaas dressing.
  • 1 dl appel azijn.
  • 0,75 dl zonnebloemolie.
  • 1 eetlepel Worcestershire saus.
  • 1 teentje knoflook, gehakt.
  • 1 theelepel gedrooge oregano.
  • snufje suiker.
  • mespunt peper.

    Bereidingswijze:
    Meng alle ingrediƫnten vor de dressing in een kommetje of fles en schud deze goed dor elkaar.
    Laat deze enkele uren in de koelkast door trekken.
    Doe de appel, champignons en uitjes vlak voor het serveren in een flinke schaal.
    Voeg sla, spinazie, bacon en de dressing toe; schep goed door elkaar.

    Strooi de kaas over de salade.













  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>