Editie 230 | Bladzijde 3 30. sep 2012 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


30 09 2012,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Willie's pagina.

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je politiek me Willie.

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.




Appel spinazie salade.

Ingrediƫnten:
Voor de witte noga
  • 175 gram honing
  • 250 gram blanke amandelen
  • 2 eiwitten
  • 80 g gluccose (verkrijgbaar bij de banketbakker )
  • 220 gram suiker Voor de donker noga
  • 500 gram honing
  • 500 gram amandelen (met vlies)
  • 50 gram glucose (verkrijgbaar bij de banketbakker).

    Bereidingswijze:
    1. Kook de suiker met de glucose en 75 ml water tot 140 graden. Voeg de honing toe en laat het mengsel 2-3 minuten koken tot het vocht van de honing verdampt is. Let op, het mag niet karameliseren.
    2. Klop de eiwitten stijf, klop de suikerstroop erdoorheen en laat afkoelen.
    3. Rooster de amandelen en voeg ze toe aan het eiwit.
    4. Stort het geheel in een ingevette bak en laat afkoelen.
    VOOR DE DONKERE NOGA
    1. Verhit de honing met de gluccose tot het bruin kleurt
    2. Rooster de amandelen en voeg ze toe aan de honing
    3. Stort het geheel op vetvrij papier en laat afkoelen.














  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>