Inhoud
21 10 2012,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je een blik in de middeleeuwen
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je Willie's pagina.
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Stoofpotje met bonen en ham
Ingrediënten:
zout
peper
1 ham
1 kg tuinbonen
150 g zilveruien
1 blaadje laurier
100 g spekblokjes
1 l runderbouillon
2 chorizoworsten (klein)
Bereidingswijze:
Stoof de zilveruitjes in een gietijzeren pan. Voeg de tuinbonen toe en roer om.
Stoven:
Heel langzaam, op een heel zacht vuur én onder een deksel gaar laten worden in weinig vloeistof. Wel opletten en eventueel tussendoor wat water of bouillon bijschenken, zeker als de stooftijd erg lang is (zoals voor vlees). Sudderen lijkt erop, maar bij sudderen is er iets meer vloeistof in de pan en die vloeistof mag net niet koken.
Doe er het hammetje, de chorizoworstjes in plakjes en de spekblokjes bij.
Kruid met peper en zout en 1 laurierblaadje.
Voeg de runderbouillon toe en laat ± 1 uur op een zacht vuurtje garen.
|
|
|