Editie 235 | Bladzijde 8 4. nov 2012 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


04 11 2012,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je een blik in de middeleeuwen.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je Willie's pagina.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het nieuws uit de stad.

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 10
Op de tiende pagina vind je het dankwoord.




Ui, tomaat en Roquefort taart

Ingrediƫnten:
  • 1 eetlepel boter
  • Halve ui, fijn gesneden
  • 150 gr kant-en-klaar bladerdeeg
  • 5 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 50 gr Roquefort, gekruimeld
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout
  • Peper

    Bereidingswijze:
    De oven voorverwarmen op 200c.
    Verhit de boter in een braadpan, voeg de ui toe en bak het zachtjes tot het zachter wordt en licht begint te kleuren.
    Leg de bladerdeegplakjes in een cirkel op een bakplaat.
    Prik wat gaatjes met een vork.
    Plaats de uien en de tomaatjes erop en verstrooi de Roquefort erover.
    Besprenkel het geheel met olijfolie en maak het af met zout en peper.
    Zet het in de oven en bak het gedurende 15-20 minuten totdat het deeg is gestegen en goudbruin is geworden.











  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>