Editie 236 | Bladzijde 7 11. nov 2012 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


11 11 2012,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je Willie's pagina.

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je een blik in de middeleeuwen.

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.




Rundvleesstoofpotje met tomaat, wortel en rode wijn

Ingrediƫnten:
  • 500 g runderlappen
  • 1 ui
  • 6 trostomaten
  • 350 g kastanjechampignons
  • 1 winterwortel
  • 2 takjes rozemarijn
  • 3 takjes tijm
  • 3 el Bertolli Vloeibaar voor koken, bakken en roerbakken
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Kruidig
  • 50 ml rode wijn

    Bereidingswijze:
    Snijd de runderlappen in stukken en kruid ze met peper en zout.
    Pel en snipper de ui. Snijd de tomaten en de champignons in vieren en de wortel in schijfjes.
    Ris de tijmblaadjes van de takjes.

    Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een braadpan en schroei daarin het vlees rondom dicht.
    Voeg na 5 minuten de ui en de wortelschijfjes toe.

    Roerbak dit enkele minuten en schep er dan de kastanjechampignons, trostomaten, pastasaus, de hele takjes rozemarijn, de tijmblaadjes en de wijn door.
    Laat het gerecht een half uurtje rustig sudderen.

    Haal de takjes rozemarijn uit de pan en serveer het stoofpotje met ciabattabrood en een lekkere risotto.












  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>