Inhoud
16 12 2012,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je Uit de oude doos
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je het dankwoord.
| |
Californische Cocktail van Avocado
Ingrediƫnten:
2 avocado's
2 grapefruits
2 eetlepels cognac
150 gram garnalen
1 citroen 2 dl mayonaise
cayennepeper
tomatenketchup
1 krop sla
tabasco
Bereiding
Was de sla en haal uit het midden vier mooie lichtgekleurde blaadjes.
Maak de mayonaise. Snij vier schijfjes citroen uit een citroenhelft.
Pers de andere helft uit.
Snij de grapefruits doormidden en haal er, met behulp van een grapefruitmesje, de partjes uit.
Snij de avocado's doormidden, haal er de pit uit en snij het vlees in brunoise.
Meng deze met de grapefruit en de garnalen. Schenk er het citroensap over en een eetlepel cognac.
Geef er zout bij, peper, wat cayennepeper, een beetje tabasco en wat tomatenketchup.
Werk nu voorzichtig de mayonaise door dit mengsel.
Leg een blaadje sla in elke coupe, schenk er wat van het mengsel bij, garneer met een schijfje citroen en bewaar in de koelkast tot vlak voor het serveren.
|
|
|