Inhoud
13 01 2013,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je een blik in de middeleeuwen.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week..
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je de tips over het registeren op
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je het dankwoord.
| |
Romig sinaasappeltoetje
Ingrediƫnten:
50 g volle kwark
2 handsinaasappels
4 eetlepels suiker
1 pakje roomkaas naturel (100 g)
8 chocolade-chipcookies (pak a 200 g)
Bereiding
Van sinaasappels 1 exemplaar schoonboenen en schil raspen.
Roomkaas met kwark luchtig kloppen.
Suiker en driekwart van sinaasappelrasp erdoor mengen. Sinaasappels dik schillen.
Boven kom sinaasappelpartjes tussen vliesjes uitsnijden, vrijkomend sap opvangen.
Vliesjes uitknijpen en weggooien. Koekjes verkruimelen en over vier glazen of coupes verdelen.
Van sinaasappelpartjes 4 stukjes achterhouden voor garnering, rest over glazen verdelen.
Besprenkelen met opgevangen sap.
Roomkaasmengsel op sinaasappel scheppen.
Met sinaasappelpartjes en rest van sinaasappelrasp garneren.
|
|
|