Editie 247 | Bladzijde 5 10. feb 2013 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


10 02 2013,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Uit de oude doos.

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je "Te huur"

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je de tips over het registeren op.

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je het dankwoord.




Zalmtikka met pinda`s

Het winterse weer komt er weer in, dus een toepasselijk sneeuw recept

Ingrediƫnten:
  • 2 el olie om in te bakken
  • 1 rode paprika
  • 1 komkommer
  • 6 bosuien
  • 5 el. tikka masalasaus
  • 1 bekertje slagroom (125 ml.)
  • 400 gr. zalmfilet
  • 1 bakje koriander
  • 100 gr. gezouten pinda`s.

    Bereiding

    Snij de paprika en de komkommer in blokjes, de bosui in ringetjes, de koriander grof snijden en de pinda`s grof hakken.
    Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika op hoog vuur 2 min.
    Voeg de komkommer en de bosui toe en bak 1 min. mee.
    Schep het mengsel uit de wok en houd apart.
    Doe de tikka masalasaus in de wok, voeg 200 ml. water toe en breng aan de kook.
    Laat 10. min. op laag vuur koken.
    Voeg de slagroom toe en breng opnieuw aan de kook.
    Snijd de zalm in stukken en voeg toe aan de saus.
    Laat 3 min. op laag vuur gaar worden.
    Voeg het groentemengsel toe en laat nog 2 min. koken.
    Breng op smaak met peper en zout.











  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>