Inhoud
17 02 2013,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind "De blinde veiling"
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het raadsel van de week (1).
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het raadsel van de week (2).
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je Uit de oude doos.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Kabeljauwkroketjes
Ingrediƫnten:
250 gram gedroogde zoute vis
300 gram bloemige aardappel
olijfolie
fijn gesnipperde ui
2 teentjes fijn gesnipperde knoflook
2 losgeklopte eieren
3 eetleppels gehakte peterselie en koriander
peper
Bereiding
De gedroogde vis (bacalhau, meenemen uit Spanje of kopen in delicattessenwinkel) 24 uur weken in een kom met water.
water ongeveer om de vier uur vervangen.
aardappels in schil ca. 25-30 minuten koken.
Geweekte vis in pan met water aan de kook brengen. 15 minuten zachtjes laten koken.
afgieten en ontvellen en ontgraten.
met koksmes fijn hakken.
aardappels tot puree stampen.
vis door aarappelpuree roeren.
ui ca. 8 minuten fruiten in olijfolie.
knoflook twee minuten mee bakken.
ui en knoflook bij vismengsel voegen.
losgeklopte eieren toevoegen.
samen met peterselie, koriander en peper door vismengsel roeren.
met bebloemde handen mengsel tot kleine bolletjes rollen.
ongeveer 4 minuten frituren in olie op 190 graden.
Lekker met een citroenmayonaise
|
|
|