Editie 250 | Bladzijde 6 3. mrt 2013 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


03 03 2013,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je "De blinde veiling"

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over de competitie.k

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het raadsel van de week

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je Uit de oude doos.

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.




kipschotel

Ingrediƫnten:
  • 2 uien, gesnipperd
  • 4 teentjes knoflook, fijn gesneden
  • 1 kg kikkererwten (eerst in 3 liter water minstens 12 uur laten weken)
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl komijn
  • 1 tl kaneel
  • 3 tl kurkuma (koenjit)
  • 2 tl garam masala
  • 20 ml chili spice
  • 250 ml zure room
  • 1 kopje water
  • 40 gr verse fijngehakte koriander
  • zout en peper

    Bereiding

    Maak de ui en de knoflook schoon en en fruit deze een paar minuten aan.
    Voeg de kruiden toe en meng het een paar minuten goed door elkaar.
    Voeg de kikkererwten toe en laat het voor ongeveer 45 minuten sudderen - de kikkerwerwten moeten goed zacht zijn.

    Voeg indien nodig water toe.
    Roer de room en koriander erdoor en breng het geheel aan de kook.
    Laat het opstaan tot het de juiste dikte heeft bereikt en voila, een heerlijke curry.











  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>