Inhoud
10 03 2013,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je "De blinde veiling"
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je vind je een blik in de middeleeuwen
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je het raadsel van de week
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Aardbeien parfait
Ingrediƫnten:
300 gram aardbeien
3 eetlepels suiker
3 eetlepels bruine suiker
1 eetlepel witte suiker
1 theelpel vanillesuiker
2 deciliter yoghurt
100 gram mascarpone
geraspte schil van een halve sinasappel
4 kleine takjes mint
Bereiding
De aarbeien wassen, de kroontjes verwijden, de vruchten in vieren snijden enin een schaal goed mengen met de suiker.
Ongeveer 20 minuten laten staan tot de suiker is opgelost en de aardbeien sap geven.
Nu en dan even omscheppen.
In een kleine kom yoghurt,mascarpone en sinasappel;schil met elkaar vermengen.
Een derde van hetaarbeienmengsel gelijkmatig over 4 coupes verdelen.
Daarop telkens 2 eetlepels van de yoghurt-mascarponecreme doen en garneren met een takje munt.
Direct serveren.
|
|
|