Editie 254 | Bladzijde 3 31. mrt 2013 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


31 03 2013,

- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de competitie.

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het recept van de week.

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je Diana's intervieuw met..

- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het raadsel van de week.

- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je "De blinde veiling".

- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je Uit de oude doos..

- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.

- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.




Pasta ovenschotel

Ingrediënten:
  • 1 zakje Knorr Mix voor oven pasta ham kaas
  • 250 gram pasta
  • 1,25 deciliter finesse voor Koken (Crème fraîche)
  • 200 gram hamblokjes
  • 150 gram champignons in plakjes
  • 100 gram geraspte kaas
  • 7,5 deciliter koud water

    Bereiding
    Oven voorverwarmen op 220*C (heteluchtoven 200*C).
    Doe het koude water en de slagroom in een kom en voeg hier de inhoud van het zakje aan toe.
    Roer het geheel goed door en laat ca. 3 minuten staan.
    Verdeel de ongekookte pasta in een grote ovenschaal (inhoud ca. 2,3 liter).
    Verdeel de hamblokjes en de champignonplakjes over de pasta.
    Giet de saus over de pasta en roer het geheel goed door.
    Strooi tenslotte de geraspte kaas erover.
    Laat de ovenpasta in ca. 45 minuten in de oven gaar worden.


    Eet smakelijk!

    Mitch Weenink












  • <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>