Inhoud
14 04 2013,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je Uit de oude doos..
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je "De blinde veiling".
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je een blik in de middeleeuwen
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 9
Op de negende pagina vind je het dankwoord.
| |
Yoghurttaart recept
Ingrediënten:
½ liter fruitcocktail
¼ liter slagroom
7 blaadjes gelatine
1 pakje vanillesuiker
¼ liter yoghurt
taartbodem (bv. lange vingers)
Bereiding
Gelatine laten weken in koud water.
Cocktail uit laten lekken.
Sap met 4 eetlepels suiker warm maken tot aan de kook.
Afzetten en de geweekte gelatine er door roeren, flink roeren tot ze geheel is opgelost.
Vruchten in de kom doen en hierbij het afgekoelde sap met gelatine doen.
Dan de yoghurt erbij doen.
Slagroom met een zakje vanillesuiker stijfkloppen en deze ook door de yoghurt en vruchten doen.
Alles goed door elkaar roeren en dan alles op de bodem (bijvoorbeeld lange vingers) gieten en boven in de koelkast (of diepvries) zetten en stijf laten worden.
|
|
|