Inhoud
12 05 2013,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je het dankwoord.
| |
Pastaschelpen gevuld met kaas en bacon
Ingrediƫnten:
200g conchiglioni rigati (grote pastaschelpen)
1 eetlepel olijfolie
4 plakjes gerookte bacon, grof gehakt
1 kleine ui, gehakt
1 teentje knoflook, geperst
50g knapperig witbrood in de keukenmachines tot kruimels vermalen
240g zachte kaas
4 eetlepels grofgehakte verse peterselie
1 theelepel gehakte verse rozemarijn
1 (700g) blikje gezeefde tomaten
1 bol buffel mozzarella, uitgelekt
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 C (gasovenstand 6).
Kook de pastaschelpen in 8 minuten gaar, of zolang als aangegeven.
Giet af en laat afkoelen.
Verhit olie in een koekenpan en bak de gehakte bacon, ui en knoflook ongeveer 5 minuten.
Doe de gezeefde tomaten in een grote, ondiepe ovenschaal en roer de rozemarijn erdoorheen.
Mix de broodkruimels, zachte kaas, peterselie en het baconmengsel, breng op smaak met peper.
Lepel het bacon en broodkruimelmengsel in de pastaschelpen.
Leg de gevulde pastaschelpen strak naast elkaar op de gezeefde tomaten in de ovenschaal.
Trek de mozzarella uit elkaar en verdeel over de pastaschelpen.
Bak de ovenschotel in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is en bruin wordt, ongeveer 30 minuten.
|
|
|