Inhoud
02 06 2013,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je een blik in de middeleeuwen.
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je het dankwoord.
| |
Bramen-rabarber taart
Ingrediënten:
350 bramen
175 gr rabarber, fijngesneden
250 gr ruwe rietsuiker
4 eetlepels witte bloem
1 eetlepel boter
1 kant-en-klare korstdeeg taartbodem en bladerdeeg voor de bovenkant
Bereiding
Bramen, rabarber, suiker en bloem mengen.
Over de taartbodem verdelen.
Stukjes roomboter of margarine erover verdelen en bladerdeeg erop leggen.
15 minuten op 200°C/gasstand 6 bakken.
De oven op 180°C/gasstand 4 zetten en de taart in ong. 30 minuten gaar bakken.
|
|
|