Inhoud
02 06 2013,
- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het welkomswoord en de verjaardagskalender.
- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de competitie.
- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je Diana's intervieuw met..
- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je het raadsel van de week.
- Bladzijde 5
Op de vijfde pagina vind je het recept van de week.
- Bladzijde 6
Op de zesde pagina vind je Uit de oude doos
- Bladzijde 7
Op de zevende pagina vind je de tips over het registeren op het forum.
- Bladzijde 8
Op de achtste pagina vind je het dankwoord.
| |
gamba's op spaanse wijze
Ingrediënten:
24 gamba′s
4 teentjes knoflook
2 kleine uien
4 eetlepels olijfolie
4 etlepels medium sherry
1 eetlepel citroensap
zout
peper
2 eetlepels fijngehakte peterselie
Bereiding
Pel de gamba′s, maar laat de kop en de staart er aan zitten.
Pel de teentjes knoflook en snij ze in zeer dunne plakjes.
Pel de uien en snij ze in zeer dunne ringen.
Verhit de helft van de olie en bak de plakjes knoflook heel licht bruin.
Schep ze uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken.
Voeg de uienringen aan de pan toe en bak ze omscheppend 4 min. op een hoog vuur.
Schep ze uit de pan. Verhit de rest van de olie in de pan en bak hierin de Gamba′s omscheppend in 3-4 min. gaar.
Voeg de sherry, het citroensap, de knoflook en de uien toe.
Voeg zout en peper naar smaak toe en laat het geheel nog even doorwarmen en strooi de peterselie erover.
|
|
|