Editie 52 | Bladzijde 4 5. okt 2008 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


September alweer,


- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het Onderschrift en de verjaardags kalender

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de Competitie

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over het Raadsel van de Week

- Bladzijde 4
Op de vijfde pagina kan je lezen over de stallingen, Bigmamma's Kookhoek en ook je eigen horoscoop

- Bladzijde 5
Op de zesde staat wederom De Troubadour,Het Interview en de rubriek De Stad

- Bladzijde 6
Op de zesde staat het sprookje, schaakprobleem en de moppenhoek

- Bladzijde 7
Op de zevende vind je uitleg over de Crea Wedstrijd en ook een rubriek Crewpraat!




Hallo, en welkom bij de stalling hier gaan we over verschillende gebouwen praten. Nieuwe ideeën bedenken voor de gebouwen te verbeteren. Hopelijk hebben jullie veel lees plezier en steek je er ook wat van op. Deze week de plaats waar al onze vis word gevangen de visserhaven. Wat kunnen we maken

Parels
Benodigd: 0.1 Stuks Boten 0.2 Stuks Werktuigen
Niet te verkopen

Vissen
Benodigd: 0.05 Stuks Boten 0.1 Stuks Netten
Verkopen op de levensmiddelen markt

Levertraan
Benodigd: 0.1 Vracht Vissen 5 Emmer Water
Niet te verkopen

Mosselen
Benodigd: 0.1 Stuks Boten 0.1 Stuks Werktuigen
Niet te verkopen

Alles word onderzocht in de boerderij van de meester fokker

Je kunt nu ook de vorige edities halen die ik heb gemaakt van de stalling klik hier
Inzendingen voor volgende week kunnen naar de stad katten power

Groeten bobdecat






Gevulde olijf

Ingredienten:
  • 1 olijf
  • 1 stukje ansjovis
  • 1 kleine leeuwerik
  • 1 dikke kwartel
  • 1 piepkuiken
  • 1 gans
  • 1 schijfje truffel
  • kruiden


  • Bereiding:

    Men neemt een goed rijpe olijf en verwijdert de pit. In deze holte stopt men een klein stukje gezouten ansjovis. Deze olijf stopt men nu een kleine leeuwerik, deze leeuwerik stopt men in een dikke kwartel, de kwartel in een piepkuiken en het piepkuiken in een mooie gans. Tijdens al het vulwerk zorgt men voor de nodige kruiding en links en rechts een schijfje truffel is zeker niet nadelig voor de goede smaak van het geheel.
    Nu braadt men voor een open vuur de combinatie tot de warmte goed door alle vogels heen getrokken is.
    Reken hiervoor een kleine twee uur. Vang de braadjus op in een pannetje dat onder het gevogelte staat. Als het geheel gaar is haalt men de olijf uit het gevogelte en deze olijf kan nu opgediend worden met de ontvette braadjus.

    Eet smakelijk


    Bigmamma






    horoscoop




    Ik bied aan alle Kapi-bewoners mijn excuses aan dat er momenteel geen horoscoop verschijnt. Wegens opname in het ziekenhuis is dit voor mij helaas ommogelijk.
    Ikzelf zal er een tijdje niet zijn maar mijn stad zal beheerdt worden door mijn vriendin.
    Aan iedereen : Veel succes in alles wat je doet en hou het plezier er in.

    Met vriendelijke groeten.
    FerdinandP uit de stad Denora



    <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>