Editie 54 | Bladzijde 4 14. okt 2008 AD
<<< vorige volgende >>>


Inhoud


Oktober nog steeds,
De Kapi-krant:
Een krant voor en door spelers!


- Bladzijde 1
Op de voorpagina vind je Het Onderschrift en de verjaardags kalender

- Bladzijde 2
Op de tweede pagina vind je alles over de Competitie

- Bladzijde 3
Op de derde pagina vind je alles over het Raadsel van de Week

- Bladzijde 4
Op de vierde pagina vind je de stallingen en Bigmama's kookboek




De stalling gaat weer van start maar de gebouwen zijn op (spijtig).
Maar nu gaan we van start met al wat aanzien betreft, eerst gaan we de niet verkoopbare aanzien bekijken, dan speciale aanbiedingen (die worden 1keer in de maand bekend gemaakt) en dan de gewone elke maand te verkrijgen aanzien.

De volgende aanzien kun je aan iemand anders geven (contract voor 0ct) dit mag dan wel want voor kapidaalders kun je ze niet verkopen.

Hart gegraveerd in hout 10 Punten Voor 5 Coins.
Ei van Columbus 5 Punten Voor 3 Coins.
Premiumoorkonde voor een halve maand 20 Punten Voor 10 Coins.
Premiumoorkunde voor een maand 40 Punten Voor 20 Coins.




Je kunt nu ook de vorige edities halen die ik heb gemaakt van de stalling klik hier
Inzendingen voor volgende week kunnen naar de stad kingdom of peace

Groeten bobke






Gevulde olijf

Ingredienten:
  • 1 pauw
  • voldoende vet spek
  • brood


  • Het braden van een pauw:

    Men zal de pauw plukken zodanig dat het hoofd zijn veren houdt, en ook de nek tot aan de schouders, en zodat de staart heel blijft. Dan kookt men het lichaam zodanig dat hoofd en staart niet bederven .
    Lardeer* hem dan en steek hem aan een spit.
    Dan neemt men een doek waarmee men de staart afdekt en een andere doek waar men het hoofd en de hals mee bedekt.
    Maak vuur geschikt om het lichaam mee te braden en niets anders.
    Bevestig hem nadat hij geroosterd is op een brood met een priem, verwijder de doeken, en draag de pauw vervolgens zo naar de tafel.

    Larderen: Vlees doorrijgen met reepjes vet spek om mager vlees tijdens het braden mals en sappig te houden.

    Eet smakelijk


    Bigmamma






    Volgende week jou rubriek?






    <<< vorige Weekblad Archief volgende >>>